Visie op een nieuw tijdperk.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon “Hey BMW”: en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

GRATIS HEAD-UP DISPLAY

GRATIS HEAD-UP DISPLAY.

Als u nu besluit om de nieuwe BMW 3 Serie Sedan te bestellen, ontvangt u gratis een BMW Head-Up Display.

Het BMW Head-Up Display levert een belangrijke bijdrage aan het gefocuste en veilige rijplezier in de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. Dit display projecteert informatie die relevant is tijdens het rijden op de voorruit en daarmee direct in het zichtveld van de bestuurder. De nieuwste generatie van het systeem beschikt in vergelijking met het systeem in het vorige model over een projectieoppervlak dat 70 procent groter is alsmede over een geoptimaliseerde grafische weergave en extra content. Het BMW Head-Up Display informeert onder andere over de gereden snelheid, over snelheidslimieten en over inhaalverboden alsmede over CheckControl-meldingen, statusweergaven en waarschuwingen van de assistentiesystemen, gedetailleerde routegeleidings- en afslagaanwijzingen alsmede telefoon- en entertainmentlijsten.


Neem contact met mij op
De nieuwe BMW 3 serie

DESIGN VAN DE NIEUWE BMW 3 SERIE.

BIJNA ALLE WENSEN ZIJN VERVULD.

De BMW 3 Serie was altijd al een pionier. Met de nieuwe vormtaal verbindt de sportsedan de succesvolle geschiedenis met de toekomst. Een krachtige verschijning die met elk detail tegemoetkomt aan de behoefte aan puur rijplezier.

BMW 3-serie wielen
BMW 3-serie koplamp
BMW 3-serie interieur

Neem contact met mij op